-

...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102.yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Sakarya’nın Karasu ilçesinde de kutlandı. Saat 10:00’da Karasu Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen çelenk töreninde gençler Türk Bayraklı penyeler giyerek hazır bulundu.

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Cumhuriyet Savcısı Ömer Korkmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, gaziler, askeri erkan ve ilçe protokolü tören alanında yerini aldı.

Tören, Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç’ın Atatürk anıtına gençlerle birlikte çelenk sunmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla sona erdi.

Ataç, konuşmasında “Bugün, milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün. 19 Mayıs 1919’da ilk bağımsızlık ateşini yakan Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nı kendisine inanan milletiyle birlikte sürdürmüş ve vatanımızın kalkınması için gençlere olan güveni sebebiyle bu özel günü siz gençlere armağan etti. Gençler, geleceğin teminatı ve yarınların sahibidir” ifadelerine yer verdi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

...

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI ÇELENK TÖRENİ (izle):