Karasu Aziziyespor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi kıl payı kaçırarak bu Süper Amatör’de kalmıştı. Bu sezon hedefini yine BAL olarak belirleyen sarı-lacivertli ekip, transferlerine devam ediyor. Aziziyespor yönetimi son olarak dört oyuncu ile imzaları attı.

BOMBA TRANSFERLER

İlimizin tecrübeli futbolcularından, birçok profesyonel takımda top oynayan ve en son Kızılcıkspor’da forma terleten Murat Şahin ile anlaşma yaptı. Yine tecrübeli oyunculardan Sakarya’da ismi birçok kulüple anılan Melih Saraçoğlu’nu da kadrosuna dahil etti. Kaleyi sağlama alan Aziziyespor, alanında tecrübe sahibi ve geçtiğimiz sezon Ferizlispor kalesini koruyan Semih Zafer’e de imzayı attırdı. Sarı-lacivertli ekip haftayı bomba transferle kapadı. Son olarak Karasuspor’un eski oyuncusu Emre Kürküt’ü kadrosuna dahil ederek kadrosunu güçlendirdi.

SEZONU AÇIYORLAR

Genel Kaptan Berkan Acar, kadro iskeletini hemen hemen koruduklarını söyledi. Acar, “Takviyelerle gücümüze güç katacağız. Şimdilik transferi kapadık ancak üst liglerde fırsat transferi olursa bunları da değerlendireceğiz” sözlerini kullandı. Berkan Acar, “18 Ağustos’ta sezonu açacağız. Tüm futbol severlerimizi açılışımıza bekliyoruz” diyerek, tüm takımlara hayırlı ve sakatsız bir lig dileğinde bulundu.

Ramazan Marmara’nın haberi