Karasu’nun Kızılcık Mahallesi sakinleri, doğaya salınan başıboş köpeklerden şikayetçi oldu. Mahalle sakinlerinden Mustafa Bayrak, köpeklerin belediye tarafından doğaya salındığını iddia ederek 80 adet tavuk ve horozlarının bu köpekler tarafından öldürüldüğünü dile getirdi.

Bayrak, “Geçen sene, belediye tarafından mahallemizin tepesine bırakılan köpekler, 70 tane tavuğumu düşmana saldırır gibi saldırıp adeta katliam yaptılar. Bunu geçen sene dile getirmedim. Bu yıl da yine kümesimize saldıran köpekler, 2 metrelik çitten atlayıp bir kez daha yumurtlayan tavuklarımızı ve horozlarımızı boğarak öldürdü” şeklinde konuştu.

“Belediyemiz buna doğru bir çözüm bulsun. Orman kenarına köpek sürülerini atıyorlar, hayvanlar aç ve susuz kalıyor. Sonra bizim malımıza, hayvanlarımıza saldırıyor. Geçtiğimiz günlerde bahçemize giderken 4-5 köpek etrafımızı sardı, korktuk” diyen Mustafa Bayrak, sözlerini “Yetkililerden bu başıboş köpeklere çözüm bulmalarını istiyoruz. Vatandaşı, çoluk çocuğu tehdit ediyorlar. Belediyemizden bu soruna çözüm bulmalarını bekliyoruz” diyerek bitirdi.