Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösterdi. Adayın açıklanmasının ardından Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, açıklamada bulundu. Coşkun, “En hayırlı, en isabetli ve en güzel karar Millet İttifakı olarak verilmiş durumda. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. İstişarede her zaman hayır vardır. Bu istişareler yapılırken de Türkiye genelindeki anketlerde Kemal Bey öne çıkmıştır. Bu da seçimi rahatlıkla alabileceğimizin göstergesidir” dedi.

AK PARTİ’NİN SON 2,5 AYI

“Artık 21 yıllık Ak Parti döneminin son 2,5 ayı kaldı” vurgusunu yapan Başkan Coşkun, “Bundan sonra huzurun, mutluluğun, adaletin, liyakatin olacağı yeni bir döneme giriyoruz. Çok hayırlı hizmetler yapılacağından da zerre tereddüdümüz yok” dedi. Coşkun, “Dün açıklanan maddelerden şunu anlıyoruz. Tek adam rejimi ile ülke yönetilmeyecek, 6 partinin genel başkanları da tam yetkili olarak cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. 6’lı istişarenin olacağı, bir dönemin geleceği dün kayıt altına alındı” ifadelerini kullandı.

SEÇMEN HATALARI UNUTMAYACAK

Aday açıklanana kadar yaşanan olayları da değerlendiren Coşkun, “Su akar yolunu bulur. Birtakım aksaklıklar, eksiklikler olur. Hepimiz insanız ve bazen fevri kararlar alabiliyoruz. Ama sonuçta aklın galip gelip, güzel bir netice ile sonuçlanmasına bakmak gerekir. Öncesini biz unuttuk. Bundan sonra önümüze bakacağız” dedi. Seçmene karşı özellikle son 5-6 yıldır Ak Parti’nin büyük hataları olduğunu da söyleyen Başkan Coşkun, “Yanlış hamle, icraat, eğitim, iç-dış politika ve tarım konusunda, vatandaş yıldırıldı. Seçmen sandığa giderken bunları asla unutmayacak” dedi.

KİMSENİN AKLINDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK

“İktidarın bugüne kadar yaptığı hatalarından ders alarak onların yaptığı hataları yapmayacağız” diyen Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “85 milyonun arzuladığı; ilk başta adalet, sonra liyakat, sonra işin ehline verilmesi, aksaklıkların ve eksikliklerin milletimizin lehine olacak şekilde gidereceğiz. Artık bundan sonra eski Türkiye’nin kalmadığını göreceğiz ve yeni Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. 85 milyona verdiğimiz söz şu. Kimsenin aklında hiçbir konu üzerinde soru işareti kalmayacak” açıklamasında bulundu.