2. Amatör Küme’de mücadele etmeye hazırlanan Kuyumculluspor, kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Başkan Muhammed Ali İskender güven tazeledi. İskender’in yönetimine yeni isimlerde dahil edildi. Başkan İskender, “Kuyumculluspor köklü bir ekip, sezona erkenden hazırlanmaya başlayacağız” dedi.

FUTBOLA İLGİ VAR

Başkan İskender, “Mahallede spora, özellikle de futbola aşırı bir ilgi var. Biz amatör bir ruhla yıllardan bu yana mücadele veriyoruz. Bu sezon 2. Amatör Küme’de başarılı olup, önümüzdeki yıl mahallemizi 1. Amatör Küme’de temsil etmek istiyoruz. Yönetimde bulunan arkadaşlarımızın tamamı gönüllü ve bu işe istekli. Yani futbolun içinden gelen arkadaşlarımız. Biz de bu arkadaşlarımız sayesinde deneyimlerimizi sahaya yansıtacak kardeşlerimize ön açmayı planlıyoruz” diye konuştu.  

Kuyumculluspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Muhammed Ali İskender, Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bayramoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali İhsan İskender, Onurcan Kaymak, Hakan Aydın, Yavuz Kaymak, Rıdvan İskender, Mehmet Akif Şeker ve Eşref Arık.

Ramazan Marmara’nın haberi