Geçtiğimiz hafta Kanal Karasu’da yayınlanan ve Gazeteci Ayşenur Elmacı, Nevtan Angün ile Levent Arslan’ın yorumlarıyla gerçekleşen “Gazeteciler Konuşuyor” programında gündeme getirilen toplantı sonrası Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal açıklamada bulundu. Önal açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI SÖZ ALMADIM

“Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayımız Recep Özdemir’in muhtarlarla buluşmasında toplantıda konuşmamam gündeme geldi. Muhtarlar buluşmasında rahatsızlığımdan dolayı Özdemir’e söz almayacağımı, konuşmayı kendisinin yapacağının daha iyi olacağını bizzat ben söyledim. Kanal Karasu ekranlarında yayınlanan programda yanlış anlaşılmalardan dolayı açıklama yapmam gerektiğini düşündüm. Tabii ki hatalar vardır ancak söz verilmedi diye bir şey yok. Ben rahatsızlığımdan dolayı söz almak istemedim.

KIRGINLIK YOK

Adayımız yaklaşık 6-7 ay önceden bu yana belliydi. O zamandan bu zamana Recep Özdemir ile görüşmelerimiz devam ediyordu. Son 2,5 aya girdiğimizde ise artık adayımızı net olarak açıklamamız ve sahaya inmemiz gerektiğini düşündük. Toplantının dershanede olmasının sebebi ise teşkilat binamızın küçük olmasından dolayıdır. Muhtarlarımızın rahat edebilmesi için bu toplantıyı burada gerçekleştirdik. Teşkilatımızda herhangi bir kırgınlık yok.

LİSTEYİ BERABER YAPACAĞIZ

Recep Özdemir toplantıda ‘Meclis listesine kimseyi karıştırtmam, listeyi ben yapacağım’ diye bir söylemde bulunmadı. Recep Özdemir ile de sıkıntımız yok. İlçede de sıkıntımız olmadığı için meclis listesini teşkilatımızla birlikte yapacağız. Herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek, bu seçim sürecini başarılı bir şekilde yürütmek için mücadele edeceğiz. Bu tarz yanlış anlaşılmaları da konuşarak çözüme kavuşturacağız. Kimse hatalı veya hatasız değildir.”