AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Kamil Özen, Yakup Altuntaş, Zeki Yılmaz, Yakup Ayar ve Ömer Babalıoğlu ile bir araya geldi. Teşkilatta kahvaltıda buluşan Başkan Aksu ve aday adayları, yerel seçim sürecini konuştu.

MUHALEFETİN KARIŞIK DURUMU

İlçe Başkanı Aksu, seçim atmosferiyle ilgili genel değerlendirmesinde, “Muhalefetin içinde bulunduğu durum karşısında teşkilatımıza teveccühün artarak devam etmesi; çalışmalarımızın, samimiyetimizin ve milletimizin güveniyle şereflenmemizin tezahürüdür. Türkiye Yüzyılı’nda yükselen, değerlenen ve ülkemizin en güzel beldeleri arasında yer alacak ilçemizi hep birlikte inşa edecek irade yine AK Partimizin bünyesinden hizmete talip olmuş; davası, ülkesi ve milleti olan kıymetli insanlardan tezahür edecektir” dedi.

HEDEFE DOĞRU YÜRÜYORUZ

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vekillerimizle birlikte ilimizde ve ilçemizde hedefe doğru hep beraber yol alıyoruz” diyen Başkan Aksu, “Her türlü fitneden uzak durarak, hedefimizi milletimizin menfaati istikametinde sarsılmaz bir irade ile içselleştirerek 31 Mart 2024’e yürüyoruz. Her şey aziz milletimiz ve güzel ülkemiz için” diye belirtti. Aksu, “Adaylık sürecinin belirlenmesinin beklendiği süreç içerisinde tüm aday adaylarımıza başarılar diliyor ve ilçemiz için en hayırlısının olmasını temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.