-

TÜRK KIZILAY KARASU, BİR OKULA DAHA RENK KATTI (izle):

...

Sadece afet zamanında değil, her zaman her alanda sahada olduklarını tüm etkinliklerinde ortaya koyan Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğü, bir okulda daha resimleme ve boyama çalışması yaptı. Kızılay gönüllüleri, Karasu’nun Manavpınarı Mahallesi’ndeki okulun anasınıfı ve okul duvarlarını masal kahramanları ve çeşitli motiflerle süsledi.

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, “Öncelik olmaksızın Karasu’nun tüm okullarına belirlenen ihtiyaçlara göre destek vereceğiz. Tüm okullarımızı, devlet millet el ele sloganıyla renklendireceğiz. Bu alanda çalışmalarımızın mimarı olan Kızılay gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

EĞİTİM ORTAMINA DEĞER KATTILAR

Manavpınarı İlk ve Ortaokulu Müdürü Kürşat Kılıçarslan ise “Türk Kızılay, okulumuza değer kattı. Öğrencilerimizin okula gelirken motivasyonunu arttırmak ve onlara daha güzel bir eğitim ortamı sunmak için değerli bir çalışma gerçekleştirdiler” diye konuştu.

Türk Kızılay Karasu gönüllülerinden Esra Baybars, “Kızılay gönüllüsü olmaktan ve çocuklarımızı mutlu etmek için bu tür etkinlikler yapmaktan biz de mutluluk duyuyoruz” derken gönüllü Pelin Ekşi, “Kızılay’ın gönüllüsü olmak heyecan verici. Çocukların okullarına mutlu gitmesi için bu tür etkinliklere Karasu’da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.