Haftanın EN etçili

Özel bir sigorta şirketinde çalışan Karasulu Akın Çelik, geçtiğimiz günlerde Limandere Mahallesi’nde Çelik Kasap’ta etlerin arasında objektiflere yakalandı. Çelik, işten fırsat bulduğu zamanlarda mahallesinde Çelik Kasab’a uğramayı ihmal etmiyor. Koca etlerin arasında yılların kasapçılarına taş çıkaran edasıyla haftanın en etçili seçildi.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın EN uzun birlikteliği

Ülkü Ocakları Karasu eski Başkanı Kadir Şentürk, 10 yıl süre gelen evliliklerini sosyal medya hesaplarında paylaşmayı ihmal etmedi. Hayatlarının hem iyi hem de kötü günlerinde her daim birlikte olduklarını paylaşımlarıyla da belirten Kadir Şentürk’ün eşine böylesine duyduğu aşk ve sadakat takdire şayan doğrusu. Güzeller güzeli ve üç çocuk annesi eşi Elif Şentürk’ü dünü, geleceği olarak nitelendiren Şentürk, bu özel günü özel yazdığı paylaşımın altına şu sözleri iliştirdi, "Ben 33 yaşındayım. Neredeyse ömrümün 3’te birini birlikte geçirdiğim, hayatımızı birbirimizle paylaştığımız, çocuklarımın annesi, her anımızı birlikte yaşayacağımız, dünüm, geleceğim, kadınım… Bugün, o birbirimize ‘Evet’ dememizin ardından tam 10 yıl geçti. Çekilmez bir adamım, doğrudur. Ama nice 10 yıllara birlikte inşallah. Ve son olarak, ‘Bu bahardır yaz değil, bu 10 yıl söz değil. Bu daha bir bismillah" Karasu Haberleri internet medyası olarak genç Şentürk ailesine, “Nice güzel 10 yıllara” diyelim.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın EN vazgeçilmezi

Karasu Volkan Medya Sahibi Volkan Yıldız, her zaman takıldığı mekanların başında gelen Şehr-i Keyf'te geçtiğimiz günlerde yine objektiflere yakalandı. Volkan Yıldız, burada vazgeçilmezi olan nargilesini de eksik etmedi. Denize karşı güzel bir mekanda nargilenin tadını çıkartan Yıldız’a bu istikrarlı tutumundan ötürü haftanın vazgeçilmezi diyebiliriz. Ayrıca nargileye böylesine aşkla bağlı Yıldız’a, “Nargilemin marpucu da gümüştendir, gümüşten. Beş değil on beş yıl olsa ben vazgeçmem bu işten” sözlerinin yer aldığı Yedikule şarkısını armağan ediyoruz.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın EN zekisi

Karasulu Köşe Yazarı Remzi Akbaş, denizin tadının nasıl çıkartılabileceğinin taktiğini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gösterdi. Siyasete ve Türkiye tarihine büyük ilgi duyan Remzi Akbaş, dalgaların sesiyle ‘Ortadoğu-Tükiye’ isimli kitabının sayfalarında kelimelerle ahenk içinde raks etti. ‘İçeriğinde siyasetin baş gösterdiği kitaptan böylesine haz duyulur mu?’ demeyin. Zira Remzi Akbaş, o. Zoru da başarır, akla gelmeyecek işi de. Ki bunu da fotoğrafa yansıyan gülümsemesinden ve fotoğrafın altına iliştirdiği tüm dostlarına selamı yollamasından anlamak mümkün. Ayrıca kitabını gittiği yerden eksik etmeyen Akbaş’ı, Türk bireyine örnek bu davranışından ötürü tebrik ediyoruz.

 

-----------------------------------------

 

 

Haftanın EN şirin üçlüsü

Karasulu ünlü oyuncu Timur Acar’ın ailesiyle birlikte kısa Karasu turundan sonra uğrak noktası Kırklareli oldu. Eşi Eda Özerkan Acar ve kızı Eliz Acar ile tatilin tadını çıkartan Timur Acar, hafta içerisinde güzel ve keyifle geçen geziden kareler paylaşımıyla dikkatleri üzerlerine topladı. Uyumlu çiftin paylaşımları arasında en göze çarpan kareleri Ayçiçek bahçesindeki sevimli pozları yer aldı. Karasu Haberleri olarak bu şirin Acar ailesine gülüşlerinin hiç eksik olmaması temennisini diliyoruz.

 

DİĞER HAFTANIN EN'LERİ GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN