-

Karasu’da yılın ilk oyunu 22 Ocak Cumartesi günü sanatseverler ile buluşacak. Karasu Sosyal Gelişim Merkezi Tiyatro Salonu’nda saat 19:30’da sahnelenecek oyunda; Nami Esatgil, Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar, Nilay Dorsa ve Zeynep Buse Kale izleyicilerle buluşacak.

İki perdeden oluşan aile komedisi olan ve Volkan Medya sponsorluğunda organize edilen “Seni gidi beni” adlı tiyatro bileti için satış noktaları Volkan Medya, Şentürk Çiçekçilik ve Hakan Teknik Servis olarak belirlendi.

“Eğlenirken, düşünmenize gerek yok. Zaten bu hepimizin hikayesi” şeklinde konuşan Volkan Medya Sahibi Organizatör Volkan Yıldız, “Seni gidi beni’ oyunu, Nami Esatgil’in yazıp yönettiği ve Tiyatroname Tiyatrosu’nun yeni sezon oyunu. Doya doya gülmek istiyorsanız bu oyunu kaçırmayın. Salonda kahkaha tufanına hazır mısınız?” diyerek tiyatro severlere seslendi.

Oyunun yaklaşık 120 dakika süreceğini ifade eden Volkan Yıldız, “Oyunda, Çapkın Rüstem isimli ana karakter üç kadını ayrı ayrı kandırıyor. Ve bu kandırmacaya evde yardımcı olarak çalışan kuzeni Düriye de yardımcı oluyor. Eve gelen elektrik ustası, Düriye’nin yanlış bir müdahalesiyle ikisi de elektrik akımına uğruyor ve ruhları yer değiştiriyor. Kadınların da eve gelmesiyle içinden çıkılamayacak” dedi.