-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, dünyada da ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.yıldönümünü, Özel Duru Gündüz Bakımevi öğrencileri tarafından da eğlenceli etkinlikler ile kutlandı. Öğrenciler, marş ve müziklerle doyasıya eğlendi.

Özel Duru Gündüz Bakımevi Müdürü İlhan Garip, “Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür” dedi.

SAYGIN ve GÜÇLÜ TÜRKİYE

“Çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, aydınlık bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık fertler olarak yetiştirmek temel amacımızdır” diyen Garip, “Evlatlarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, dünya yüzünde saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu, başı dik vatandaşları kılmak biz eğitimcilere düşen görevlerdir” ifadelerini kullandı.

İlhan Garip, “Büyük Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazileri saygı ile anıyoruz. Çocuklarımızın bu sorumluluğun şuuru içinde güzel yarınlarımızın mimarları olacağınıza inancımız sonsuzdur. Sevgili çocuklarımıza ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik, sorumlu ve duyarlı bütün çabalarında destek verecek ve yanlarında olacağız. Çünkü, çocuklarımızı seviyor ve onlara güveniyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.