Karasu Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, yeniden muhtarlık görevine talip olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Cengiz, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Aziziye Mahallesi Muhtarı olarak ekibimle mahallemi temsil etmenin sorumluluğu ve gururunu yaşadım. Görev süremiz boyunca da mahallemizin gelişimine katkıda bulunmak için mücadele ettik” diye belirtti.

YAPACAK ÇOK İŞ VAR

“Bizim için yapılacak daha çok iş var” diyen Besim Ömer Cengiz, “Bu yüzden 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrardan muhtar adayı olmaya ekibimizle beraber karar verdik. Sizlerin güveni ve destekleriyle mahallemizi daha ileriye taşımak için yola çıkıyoruz. Görev süremiz boyunca önceliğimiz her zaman mahallemizin ihtiyaçları olmuştur. Bundan sonrada aynı titizlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ

Cengiz, “Eğitim, çevre düzenlemesi, güvenlik, gençlerimizin ve yaşlılarımızın ihtiyaçları gibi konularda daha fazla çalışmak, mahallemizin sosyal açıdan gelişimine katkıda bulunmak için gayret göstereceğiz. Sizlerin destekleriyle bu hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. Sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Her birinizi dinleyerek ihtiyaçlarınızı anlamaya ve çözümler üretmeye çalışacağız. Şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ederek, her konuda sizlerle iş birliği içerisinde olacağız” dedi.

MÜCADELE ETTİK

“Görev yaptığımız beş yılın iki senesinde dünyayı etkisi altına alan koranavirüs ile ülkece mücadele ettik” diyen Cengiz, “Bu mücadelemiz esnasında tanıdık veya tanımadık herkes ile yakından ilgilenerek siz değerli mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını bire bir gördük. Bu süreçte hastalığa yakalanan vatandaşlarımızın hastalık sürecinin takibini ve ihtiyaçlarının karşılanması sorumluluğunu taşıdık. Sizler iyi olup sağlığınıza kavuşunca sizlerle beraber bizlerde sevindik. Bu süreçte siz değerli mahalle sakinleri ile kurduğumuz bağ daha da güçlendi” sözlerini kullandı.

GÜVENİNİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Besim Ömer Cengiz, “Görev süremiz boyunca istemeden de olsa hatamız olduysa affınıza sığınıyoruz. Bu seçim süreci boyunca tek derdi mahallemize hizmet anlayışı ile yola çıkan diğer muhtar adaylarına da sizlerin huzurunda başarılar diliyorum. Ahlaklı, seviyeli ve şeffaf bir yarış olacağına inanıyor halkımızın iradesine şimdiden saygı duyuyoruz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağımızı ve mahallemiz için en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz. Desteklerinizi bekliyorum” açıklamasında bulundu.