Cuma günü Karasu’da karnelerini alan ve yaz tatiline başlayan 12 bin 597 öğrenci için Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, bir mesaj yayınladı. Öğretmenlere ve velilere de seslenen Turhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrenciler, saygıdeğer veliler ve eğitimin vazgeçilmez unsuru değerli meslektaşlarım;

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılını tamamladığımız bugünde 12 bin 597 öğrencimizle karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Sevgili öğrenciler; yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi en çok siz hak ediyorsunuz. Önümüzdeki yıl için hedefler belirleyip, kendinizi ona göre yetiştirmelisiniz. Sizi dinlendirecek aktivitelerin yanı sıra kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşündüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlamalı bol bol kitap okumalısınız.

Kıymetli velilerimiz; çocuklarımız bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. Çocuklarımızın başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır. Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi bir insan olması ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de bizim için çok önemli. Başarı sadece karne notlarından ibaret görülmemeli, davranış ve tutumlarla da değerlendirmelidir. Gerçek başarı ikisini birleştiren başarıdır.

Uzun ve yorucu bir ders yılı boyunca fedakârca güzel ilçemizde görev yapan değerli meslektaşlarıma, öğrencilerimizin huzurunu sağlamaya çalışan yönetici arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, tüm velilerimize sağlık ve mutluluk dolu günler diler, sevgili öğrencilerimizin de tatillerinin gönüllerince geçmesini dilerim”

Editör: Nevtan Angün