Cumhuriyet Halk Partisi’nde Perşembe günü devir teslim töreni yapıldı. CHP Karasu İlçe Başkanı Uğur Büyük, Karasu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Programda Büyük, İlçe Başkanlığı görevini ise yönetimin kurulunun oy birliği ile Semih Karakaş’a devretti. Parti binasında düzenlenen programa ise yoğun katılımın oldu.

YENİ BAŞKAN KARAKAŞ

Yeni İlçe Başkanı Semih Karakaş, “Uğur Büyük’e çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Önümüzde 3 aylık gibi bir süre var. Bu sürede seçimlere güzel bir şekilde çalışarak çıkacak olan adayımızla birlikte belediyeyi almak için çalışacağız” sözlerini kullandı. Karakaş’ın ardından ise konuşma yapan CHP Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Büyük, “Partimizde 2024 yerel seçimleri takvimi başlamış bulunmakta. Bu kapsamda örgütümüz hareketli günler geçiriyor. Heyecanımız ve motivasyonumuz yüksek” diyerek açıklamasına şu sözlerle devam etti: 

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

“Büyük kurultay süreci partimize yeni bir heyecan kattı ve geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Yenilenen ve gençleşen kadrolarımızla yerel seçimlere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ağustos ayından bugüne kadar ilçe seçimleri, il seçimleri ve büyük kurultayımızı geride bıraktık. Parti içi yarışımız nihayet sona erdi. Şimdi parti örgütleri omuz omuza var gücüyle Belediye seçimlerine hazırlanmalı, her il ve ilçede tüm gücüyle alabileceği en yüksek oyu alabilmek için var gücüyle mücadele etmelidir.

TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Karasu İlçe Yönetimi olarak genç, dinamik, eğitimli, uzun vadeli planları olan bir ekiple yola çıktık. Hepsi kendi alanlarında başarılı, kıymetli insanlar. Kendilerine bu yolda beni yalnız bırakmadıkları ve güvendikleri için huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bununla birlikte ilk günden itibaren partimizin öz gücüne inanan, bizlere desteğini esirgemeyen partimizin eski ilçe başkanlarına, kıymetli parti büyüklerimize, partimizin lokomotif gücü olacak gençlik kollarımıza ve her daim emek veren kadın kollarımıza da teşekkür ediyorum.

PROJELERİMİZ HAZIR

Şimdi güçlü bir hedefle bir kez daha partimize gönül vermiş herkesten dualarını ve desteklerini istiyorum. Genel Merkezimiz uygun görürse bu görevi ekibimle birlikte layıkıyla yerine getirebileceğime inancım tamdır. Proje ekibimizle birlikte Karasu’muzun temel problemleri hakkındaki projelerimiz hazırladık. Vizyon projelerimiz ise bitmek üzere. İlçemizin uzun yıllarına şekil vermek, gerçek potansiyeline ulaşmasını sağlamak istiyoruz. CHP’li çevre Belediyelerle iletişim halindeyiz. Bizlere her konuda destek olacaklarını beyan ettiler. Seçimi kazandığımız da ise Kardeş Belediyecilik uygulaması ile çok daha fazla yanımızda olacaklar. Şimdi CHP Karasu İlçe Teşkilatımızı topyekun bu mücadeleye omuz vermeye davet ediyorum. Allah utandırmasın. Yolumuz açık olsun!”

Güler Çınasoğlu’nun haberi