-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları haftalık toplantının ardından partide bir iftar programı organize etti. Programa İlçe Başkanı Aykut Süt, ilçe yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri, eski ilçe başkanı Nurhan Aydın ve geçtiğimiz dönem CHP belediye başkan adayı olan Op. Dr. Kerem Erksoy da katıldı.

SEÇİM SATHINA GİRDİK

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aykut Süt, partililer ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Çok güzel oldu” dediği iftar programı için emeği geçen herkese teşekkür etti. “İki yıl pandemi arasından sonra özlemini çektiğimiz birlik beraberlik toplantıları mutluluk verici” diyen Başkan Süt, parti binasındaki fiziki imkânsızlık nedeniyle geniş çaplı bir iftar daveti gerçekleştirememekten duyduğu üzüntüyü de ifade etti.

Birlik ve beraberliğe vurdu yapan Başkan Süt, “Bu buluşmada çok da siyaset konuşmak istemiyorum. Şu kadarını söyleyeyim ki, seçim sathına girildi artık. İnsanların mutfakları çok sıkıntılı. Ülke, 20 yıllık iktidarın sonunda domatese müzede gezer gibi önünden bakıp geçer oldu. Eleştirdikleri her şeyi yaşadılar. Hastanelerde sıra var dediler şu an sıra bile alınamıyor. Bizim şu anda yapacağımız şey çalışmak. Her noktada olmak için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın kollarımız son aylarda başarılı işler sergiliyor. Güzel bir sinerji yakaladık. Bu toplantılar bundan sonrası için enerji aldığımız, isteklerimizi ilettiğimiz toplantılar. Hep birlikte çalışacağız ve başaracağız” diye konuştu.

İKİ YILDIR HASRET KALDIK

Pandemi nedeniyle 2 yıldır bir araya gelemediklerini dile getiren Kadın Kolları Başkanı Sultan Cengiz Doğu, “Pandeminin sona ermesiyle çalışmalarımıza hız verip her hafta yönetim kurulu toplantılarımızı da aksatmadan yapıyoruz. Bu yoğunluğun arasında yol arkadaşlarımızla ramazan sofrasında buluşup bir arada olmanın güzelliğini de yaşamak istedik. Katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bol bol sohbet edilen keyifli bir iftar yemeğinin ardından CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ülker’in çay davetine giden partililer akşamı burada tamamladı.