Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatında, Karasu Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık başvurusu yapıldı. İlçe Teşkilatlanma Başkanı Civan Küntaş, pazartesi günü başvurusunu yaparak göreve talip olduğunu açıkladı. Küntaş, başvurusunu İlçe Başkanı Osman Önal’a yaptı.

KARASU İÇİN KOLLARI SIVADIK

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, “Karasu ilçemizin belediyecilikte olması gerektiği yerde olmaması parti olarak bizleri üzmektedir. Onun içinde teşkilat ve teşkilat mensupları olarak Karasu’nun dertleri ve sorunlarını çözmek için kolları sıvadık. Karasu’da teşkilatımız ilçemizin sorunlarını çözecek, radikal çözümler sunarak ilçemizi gelişmiş refah bir ilçe haline getirecektir. Artık Karasu’da iyi bir gelecek ve sağlam bir belediyecilik için Yeniden Refah Partisi var” dedi.

BU GÖREVE TALİBİM

23 Kasım 2018’de kurulan bir parti olduklarını ve ilk kez bir yerel seçimde yer alacaklarını söyleyerek Yeniden Refah Partisi’nden Karasu Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yapan Civan Küntaş, “Bütün bu olumsuzları ortadan kaldırmak Karasu’muzu hak ettiği yere çıkarmak için belediye başkanlığına talibim. Belediyecilik gönül işi değil teşkilat işidir. Milli görüş işidir. Mevla’m hayırlara vesile kılsın inşallah” sözlerini kullandı.

CİVAN KÜNTAŞ KİMDİR?

1973 Karasu doğumlu olan Civan Küntaş, 1978 Darıçayırı Şehit Oktay Demirci İlköğretim Okulu’nda eğitim aldı. 1980/1984 yılları arasında Kuran Kursu Hafızlık eğitimi alan Küntaş, 1991 yılında ise vatani görevini yaptı. 1994 yılında ise kendi işyerini kuran Civan Küntaş, 2012 yılında İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Yardımcılığı, 2013 yılında Erbakan Vakfı’nda aktif olarak yer aldı. 2015 yılında ise İHH İnsani Yardım Derneği Karasu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü ve Darıçayırı Cami Derneği Başkan Yardımcılığı görevini de hala aktif olarak devam ettirmekte. Küntaş, 2018 yılında ise Yeniden Refah Partisi Teşkilatlanma Başkanı olarak partide yer aldı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi