Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, aileler ve çocukları yakından ilgilendiren projelerini paylaştı. Çocukların bilişsel ve kültürel gelişimleri için Çocuk Akademisi kuracaklarını açıklayan Alemdar, 4-6 yaş grubu çocukların sağlıklı gelişimleri için mahallelerde kreşler açacaklarını ifade etti.

ÇOCUK AKADEMİLERİ

Serdivan’da kurdukları Çocuk Akademisi’nin çok büyük bir teveccüh gördüğünü ifade eden Başkan Adayı Alemdar, “Çocuklar başta olmak üzere ailelere yönelik çeşitli etkinlikler de burada yapılıyor. Şimdi inşallah şehrimizde bu projemizi yaygınlaştıracağız. Çocuklarımızın bilişsel ve kültürel gelişimleri için Çocuk Akademisi kuracağız” dedi.

MAHALLELERE KREŞLER

Başkan Adayı Alemdar, 4-6 yaş grubu çocukların sağlıklı gelişimleri için mahallelerde kreşler açacaklarını belirterek, “Çocuklarımızın okul öncesi eğitimlerini alabilecekleri, çalışan annelerin de en büyük ihtiyacı olan kreşler için hazırlıklarımız var. Donanımlı, ferah ve sağlıklı kreşlerimizi çocuklarımızın ve ailelerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Yusuf Alemdar Kreş Projesi F1

Yusuf Alemdar Kreş Projesi F3

Yusuf Alemdar Kreş Projesi F2