Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme’de gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Darıçayırıspor, 1. Amatör Küme’nin ilk maçında Şeyhvarmazspor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Karasu Şehir Stadı’nda cumartesi akşamı oynanan müsabakaya Darıçayırı ekibi hızlı başladı.

Maçın başlamasının ardından zaman kaybetmeden gol arayışına giren Darıçayırı, dakika 15’te Onurhan ile gol perdesini araladı. Soğuk havada oynanan müsabakada rakibi üstündeki baskısını her geçen dakika artıran mavi-beyazlılar, 32. dakikada Furkan ile skoru 2-0’a getirdi. Darıçayırıspor ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıya daha rahat başlayan Darıçayırı, maçın 48’inci dakikasında ilk golü sahibi Onurhan ile bir kez daha fileleri havalandırdı ve skor 3-0’a geldi. Dakika 65’te ise İbrahim Soyçiçekoğlu, attığı golle farkı 4’e çıkarttı. Maçın uzatma dakikalarında ise Şeyhvarmaz Darıçayırı kalesinde bir gol bulsa da sonuca etki etmedi ve karşılaşma Darıçayırı’nın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Darıçayırıspor Başkanı Volkan Cansız, 1. Amatör Küme’ye iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Cansız, “Sakat ve cezalı gibi eksiklerimize rağmen sahada var gücümüzü kullandık. Ligin yeni ekiplerinden olsak da iddialı ekiplerden olmak istiyoruz. Oyuncularımızı ortaya koydukları performans ve elde ettikleri skor için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ramazan Marmara’nın haberi