İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, Gölköprü, Üçoluk ve Taşlıgeçit mahallelerini ziyaret etti. Sahaya çıktıkları ilk günden beri halka doğalgaz gelmesi için imara gerek olmadığı ve meclis kararının yettiğini anlatan Sarıoğlu, seçime 20 gün kala doğalgaz vaadi veren belediyeye yüklendi.

Hasan Sarıoğlu, “Günlerdi diyoruz ki; kırsal mahallelere doğalgaz vermek için imara gerek yok. Belediye, ‘imar yok’ siyerek halkı sürekli öteledi. Encümen kararı yeterlidir. Karar alınır, hat kazılır, AGDAŞ da gelir ve boruları döşer. Şimdi seçime 20 gün kala, meclis kararı olarak mahallelere doğalgaz sözü veriyorlar” dedi.

“Amaçları halkın gözünü boyamak, halk nezdinde kaybettikleri itibarı ve güveni geri kazanmak” diyen Sarıoğlu, “Karasu halkı bu numaraları yemez. Biz merkezde en az 10 yıldır doğalgaz kullanıyoruz. Kırsal mahalle halkı, ısınmak için 7-8 kat para harcıyor. Seçime günler kala mı doğalgaz aklınıza geldi? Beş yıldır aklınız neredeydi? Sizin hizmete niyetiniz yok, bahaneniz çok. Bu basit siyasetinize Karasu halkı sandıkta yanıt verecektir” ifadelerini kullandı.

Hasan Sarıoğlu Doğalgaz Tepkisi F3772

Hasan Sarıoğlu Doğalgaz Tepkisi F3797

Hasan Sarıoğlu Doğalgaz Tepkisi F3809

Hasan Sarıoğlu Doğalgaz Tepkisi F3869

Hasan Sarıoğlu Doğalgaz Tepkisi F3859

Hasan Sarıoğlu Doğalgaz Tepkisi F3838