Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti ve MHP’nin Adapazarı ile Serdivan ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Yüce birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptığı ziyaretinde Başkan Tever ile Sakarya'ya dair hedeflerini, devam eden ve şehrin geleceği için hazırlanan projeleri görüştü.

BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR

Başkan Yüce Sakarya için üretmeye, gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “AK Parti belediyecilik ve davamızın kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız ilhamla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. AK Parti davasına gönül vermiş başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimizle memleketin yarınları için birlikte çok iş yaptık. Sakarya için üretimde, sosyal alanda, hizmet alanında ve turizm sektöründe gelecek için birlikte koyduğumuz büyük hedeflerimiz var. AK Parti'nin neferleri olarak Sakarya için büyük hayallere, emin adımlarla ilerliyoruz. Sayın başkanımızla Sakarya'mızı bir kez daha temaşa edip, şehrimize katkı sunabilecek yatırımları, projeleri görüştük. Rabbim hep birlikte nice hizmetleri memleketimize kazandırmayı nasip etsin" dedi.

ZAFERİMİZİ İLAN EDECEĞİZ

İlçe başkanları, partilerin teşkilat üyeleri ve vatandaşlara Sakarya’nın geleceği için koydukları hedefleri ve kurdukları hayalleri anlatan Yüce, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğinin Türkiye ve Sakarya için önemine vurgu yaptı. Sakarya için birlik, beraberlik ve kardeşlikle nice güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade eden Yüce, “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin geleceği için tek çatı altında toplandık. Burada tek hedef ise, ülkemizin çıkarlarını ön planda tutarak geleceğe daha sağlam adımlar atmaktı. Hamdolsun Cumhur İttifakı olarak bunu çok iyi bir şekilde başardık. İnşallah 31 Mart’ta da de zaferimizi ilan edeceğiz. Sakarya için yeni hedeflerimiz, hayallerimiz var. Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte de hep birlikte dev projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.