-

Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Karasu İlçe Teşkilatı tarafından “Adil Düzen ve İnsanca Yaşam” konulu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama programı düzenlendi. Programın konuşmacılığını Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş yaptı.

Programa; Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin, CHP İlçe Başkanı Aykut Süt, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Saadet Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını Saadet Partisi İlçe Başkanı Coşkun üstlendi. “Hamd olsun Allah’a, Erbakan hocamızı yaşarken de vefatı dolayısıyla da bizi bu çatı altında buluşturdu” diyen Başkan Coşkun, “Karasu muzun tamamını seviyoruz. O nedenle herkese kucak açıyoruz. Bu anlamda gelen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Coşkun’un ardından İl Başkanı Zengin de bir selamla konuşması gerçekleştirdi.

Programda Prof. Dr. Erbakan’ı anlatan slayt gösterileri izletildi. Konuşmalarını yapmak üzere kürsüyü devralan Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile anılarını aktardı ve onun hayatından önemli kesitler aktardı. Kurdaş, “Prof. Dr. Erbakan’ı şu an anladıysanız sonraki gün hayatınızı aynı şekilde devam etmeyeceksiniz, demektir. Çünkü, Erbakan’ın hayatını anlamak, anmanın da ötesinde” ifadelerini kullandı.