Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin sosyal medya hesabında parti logolarını ekleyerek yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, partisinin logosunun da kullanan Destici’ye tepki gösterdi. Demirci, basın bildirisinde şu ifadeleri kullandı:

“Mustafa Destici'nin, genel seçimde mevcut cumhurbaşkanına destek vermemelerini gerekçe göstererek, iktidara muhalif partilerin terör örgütü ile iltisaklı olduklarını iddia etmesi kabul edilebilir bir açıklama değildir. Mevsim ve coğrafi koşullar göz önüne alındığında, üs bölgelerinde kayıp verdiğimiz şehitlerimiz için, halkımıza hesap vermesi gereken iktidar ve yandaşlarının gündemi değiştirmek ya da kendilerini aklamak için hedef saptırmaları kelimenin tam anlamıyla acizliktir.

Bu 'aciz aklın' küçük ortağı Mustafa Destici, BBP Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesi tarafından mahkeme salonundan kovulmuştur. Muhsin Başkan'ın şaibeli ölümünün failleri arasında yer alan Fethullahçı Terör Örgütü’nü, terör örgütü olarak görmediğini aksine bir hizmet hareketi olduğunu beyan etmiştir.

Şanlıurfa sel felaketinde çizmeleri ile şov yaparken çamur deryasında terlikle dolaşan çocuğu göremeyen o kör gözlerinden iktidarın yanlış politikalarını görmesini beklemiyoruz. Hizbullahçı terör militanlarını belediye başkan adayı yapanlarla zafer pozu verenlerin, genel başkanı olduğu partinin kurucusunun ailesi ve yol arkadaşları tarafından kabul görmeyenlerin, sarayın kapıkulu olmaktan öte bir doktrini olmayanların söylemlerinin bir önemi yoktur.

Bizim için aslolan hadsize had bildirmektedir. Mustafa Destici'ye ucuz et yemek için satın aldığı koyunlarını Kurban Bayramı’na kadar muhafaza edebilmesi temennisinde bulunuyoruz. Zira bu akıl acizliği 5 koyunu bir arada zor tutar”