Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun ve ekibi, pazartesi günü Atatürk Bulvarı’nda “Gençler başkanıyla yürüyor” organizasyonuna katıldı. Karasulu gençler, Coşkun’un arkasında yürüdü ve destek sloganlar attı.

Karasulu gençler, coşkuyla karşıladıkları Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun ile birlikte bulvarda yürüyüş yaptı. Yürüyüşte meşalede yakan gençler, “Oğuzhan Başkan gelecek, bu düzen değişecek. Kin nefreti yıkmaya, kardeşçe yaşamaya. Acımız, sevdiğimiz tek, kardeşiz sonsuza dek. Hasret bitiyor, efsaneler geliyor. Ayrıştırılan eller, birleşip güçlenecek. Saadet gelecek, yüzler gülecek. Günlerden pazartesi geliyor Saadet Partisi, rüşvet ve israfı ezip geçiyor belediyesi” gibi sloganlar attı.

Yürüyüşte Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, vatandaşlara da karanfil dağıttı. İlgiliyle karşılanan Coşkun, SMA hastası Azra bebeğin yardım standını ziyaret ederek destekte bulundu. Coşkun, bu organizasyonu hazırlayan ve kendisini yalnız bırakmayan gençlere teşekkür etti. Programın sonunda ise Coşkun ve beraberindekiler gökyüzüne kırmızı-beyaz balon bıraktı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89