-

DİLEK SARI'DAN ÜÇÜNCÜ ORGANİZASYON (izle):

.

Karadeniz’in sevilen isimlerinden Hülya Polat’ı 19 Şubat’ta düzenlenen kadınlar matinesiyle Karasulu kadınlarla buluşturan Karasu Girişimci Cesur Kadınlar Grubu, bu kez öğretmen ve öğrencilerin yüreklerine dokunacak.

23 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da Rönesans Düğün ve Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan kadınlar matinesinde öğretmenlere özel sürprizler yer alacak. Matineden elde edilen gelirler ise, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına olacak.

Matineye tüm Karasulu kadınların davetli olduğunu ifade eden Karasu Girişimci Cesur Kadınlar Grubu Kurucusu Kadın Girişimci Dilek Sarı (Uğur), “Sadece kadınların olduğu nezih bir ortam olacak. Matinemizde ‘Bizim Kız DJ Gizem’ olacak. Katılan herkesin doyasıya eğlenip coşacağı güvenli bir ortam olacak. Stresten uzak, eğlenmek isteyen tüm kadınlar, matinemize davetli” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla matinede öğretmenlere özel çekiliş yapacaklarını da ifade eden Kadın Girişimci Dilek Sarı, “Katılmak isteyen öğretmenlerimizin öncesinde listeye isimlerini yazması gerekiyor. Çünkü matine öncesi hazırladığımız listeye göre çekilişi yapacağız. Onlara özel hediyelerimiz ve sürprizlerimiz olacak. Aynı zamanda Aziziye İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan Lale Turhan öğretmenimiz de sesiyle bağlamasıyla matinemize eşlik ederek renk katacak” şeklinde konuştu.

MATİNEDE ÖĞRETMENLERİMİZİ DE UNUTMADIK

“Öğretmenlerimizin de matinede olmasıyla birlikte öğretmen ve veli arasındaki kaynaşmayı arttırmış olacağız” diyen Dilek Sarı, “Statü farkı olmadan güzel ve sıcak bir ortam oluşmuş olacak. Matinemizden gelen gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilerin yarına sağlayacağız. Öğretmenlerimizden güzel tepkiler aldık. Bize, hem kendilerini hem de öğrencileri düşündüğümüzü belirterek memnuniyetlerini ifade ettiler” sözlerine yer verdi.

Matinenin 23 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da başlayacağını hatırlatan Kadın Girişimci Sarı, “O anın heyecanı bizi nereye kadar götürürse oraya kadar gideceğini düşünüyorum. Katılımda bir sayı sınırlamamız yok. Bir biletin ücreti sadece 100 TL. Ne kadar çok bilet satarsak o kadar öğrencinin kalbine dokunmuş olacağız. Bu anlamda talepler ve grup olarak katılımlar çok fazla” dedi.

Sarı, sözlerinin devamında, “Biletleri, Atatürk Bulvarı Aksoy Hocaoğlu Pasajı’nda bulunan Dileğim Ev İşi ofisimizden temin edebilirler. Aynı zamanda 0538 212 35 63 numaralı telefondan da arayarak bana ulaşabilirler. Karasu’daki üçüncü matinemiz olacak. İlk ikisi çok güzeldi. Katılımlar, kadınların ilgili oldukça yoğundu. Bu matinemizden sonra Bizim Kız DJ Gizem ile birlikte Kocaali’de gelirleri SMA hastalarına bağışlanacak bir matine düzenlemeyi planlıyoruz. Karasu’yu hayırda yarıştırdığım gibi bu sefer de Kocaali halkını da hayırda yarıştırmayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı.