-

Kızılcıkspor’un 29 yaşındaki ortasaha-forvet oyuncusu ve takımın ikinci kaptanı Onur Kalyoncu, sezonun ilk maçı olan Kaynarca maçında sakatlık geçirmişti. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Kalyoncu’dan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü sol çapraz bağlarından operasyon geçiren ve menisküs ameliyatı olan başarılı futbolcunun doktorları, Kalyoncu’nun futbol hayatını noktaladığını belirtti. Kötü haber, başta Kızılcıkspor olmak üzere Karasu’da futbol camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Kızılcıkspor Kulüp Başkanı İdris Demirci, “Hedefimiz sahada futbol oynamak değil her zaman karakterli ve iyi bir gençlik oluşturmak. Yetiştirdiğimiz karakterli gençlerimizden Onur Kalyoncu’nun futbol hayatını noktaladığını üzülerek doktorlarından öğrendik” dedi.

Genç futbolcunun sıkıntılı sürecinde daima yanında olacaklarını belirten Demirci, “Onur bizim evladımız, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz ve Kızılcık ailesi olarak her zaman yanında olacağız. Sezon sonuna kadar da üzüntüyü ve sevinci yine takım olarak Onur’la birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.