Karasu’da ilçe geneline yayılan asfalt ve yol bakım onarım çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Karasu Belediyesi Fen İleri Müdürlüğü yetkililerince, Plaj Caddesi’ndeki alt yapı ve asfalt öncesi hazırlıkların tümünün tamamlanmış olup, sıra asfalt çalışmalarının başlatmadan önce alt yapıyla ilgili son kontrollerinin yapıldığı bilgisine verildi.

 

Asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Plaj Caddesi’ndeki asfalt öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Gerekli kontrol işlemlerini de gerçekleştirerek caddemizi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Daire Başkanlığı’na teslim ettik. Yol Şube Daire Başkanı’mız Haydar Akbulut, kontrollerin sonrasında Plaj Caddesi’ni teslim aldı. Allah’ın izniyle planladığımız çalışmalar doğrultusunda perşembe günü asfalt serim çalışmalarını başlatacağız. Bu süre zarfında göstermiş olduğunuz anlayıştan dolayı tüm Karasulu hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Yapılan çalışmalarla yerinde inceleyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Yaklaşık bir yıldan beri ilçemizin her noktasında çalışmalarını sürdüren SASKİ, gerçekleştirdiği hizmetlerin büyük bir kısmını tamamladı. Bizler de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle bu alanlara anında müdahale ederek sıra asfalt çalışmalarımızı başlattık. Hava şartları elverdiği süre içerisinde çalışmalarımızı devam ettirip Karasu’yu her platformda 2023 Türkiye’sine hazırlayacağız” dedi.

 

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri, Karasu genelinde sıra asfalt çalışmalarını sürdürürken, çeşitli altyapı çalışmaları ve olumsuz hava şartlarından dolayı zarar gören ve yıpranmış yolların tespiti yapılarak çalışmalarını bu doğrultuda yönlendiriyor.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu açıklamasında, asfalt ekiplerinin ilçenin tüm yollarında çalışmaların başladığını belirterek, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “İlçemiz sınırları içerisindeki yollarda onarım çalışmalarımız devam etmekte. Ayrıca ağır geçen kış şartları ve çeşitli alt yapı çalışmaları dolayısı ile zarar görmüş, deforme olmuş yollarda çalışmalarımızı başlattık ve yapılan plan dâhilinde sıra asfalt işlemlerimizi sürdürüyoruz. Bu süre zarfında bizleri anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.