Başkan İspiroğlu’nu makamında ziyaret eden Kaymakam Mercan; “Karasu genelindeki ziyaretlerimiz devam ediyor. Karasu bildiğim, tanıdığım bir ilçe. Burası hakkında bilgiye sahibim. Doğal güzellikleriyle ve coğrafi konumuyla önümüzdeki yıllarda adından sıkça bahsettirecek bir ilçedeyiz. Bugün Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret ettik. Kendilerine ve tüm personele hayırlı çalışmalar temennisinde bulunduk” dedi.

 

“Projeler başarılı”

 

Karasu Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Mercan; “Başkanımızın hayata geçirdiği hizmetleri yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Basına yönelik düzenlediği toplantıda hazırlanan projelerden bahsetti. Geneline bakılırsa başarılı ve gerçekten ihtiyaç duyulan çalışmalar. Karasu, kıyıya sıkışmış küçük bir ilçe konumundayken bu tür projelerle hak ettiği konuma geleceği kanaatindeyim. Tabi ki projelerin hepsi bir çırpıda hayata geçecek değil. Hepsinin belirli aşamaları var. Fakat bu hizmetler Karasu’nun geleceğine ne kadar güçlü baktığımızın bir ifadesi niteliğindedir. Bu vesile ile Başkanımız ve değerli ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “İlçe Kaymakamımız Sayın Aziz Mercan’ı Belediye’mizde ağırlamaktan onur duyduk. Yaptığı açıklamalar doğrultusunda tecrübesi ve Karasu’yu ne kadar çok tanıdığı hiç tartışılmaz. İlçemizin geleceği adına güzel ve başarılı işlere imza atacağımız düşüncesindeyim. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür eder ve tekrar ilçemize hoş geldiniz dileklerimi iletirim” ifadelerine yer verdi.