Aziziye Mahallesi’nde SASKİ çalışmalarının tamamlanmasının ardından Mahalle Muhtarı Ahmet Şakar, azalar ve mahalle sakinleri, SASKİ Karasu Kocaali Bölge Müdürü Ömer Babalıoğlu’nu ziyaret ederek teşekkür etti. Babalıoğlu’na bir teşekkür plaketi sunan Şakar ve beraberindekilerin ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı da ziyarette hazır bulundu.

 

Aziziye Mahallesi Muhtarı Şakar, “Sayın Babalıoğlu’na, mahallemizle ilgili ne zaman bir sorun bildirsek, anında çözüm aldık. Arkasından telefonla aranıp, ‘sorun giderildi mi? Mahalle sakinleri memnun mu?’ gibi sorulduğunda şaşırdık. Böylesine özveriyle çalışan müdürümüzü daha iyi yerlerde görkem isteriz” dedi. AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı ise, “Aynı düşünceler içerisindeyim. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde SASKİ tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları, ilçemizde meyvelerini vermeye başladı. Su kesilmesi, bulanık akan sular gibi sorunlar da son buldu. Çalışmalarından dolayı kendilerine ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

SASKİ Karasu Kocaali Bölge Müdürü Ömer Babalıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “SASKİ olarak, gerek çalışmalar sırasında gerekse arızaların giderilmesi hususunda elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz ve vatandaşın memnuniyeti için büyük bir hassasiyetle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biz, her zaman Karasu ve Kocaali halkının yanındayız, hizmetlerindeyiz. Amacımız, her geçen gün daha çok takdir kazanmak için çalışmak” diye konuştu.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: