Kutlama mesajına, “40 Mahallesi ile bir bütün olup büyüyen Karasu’muz, Acarlar Longozu, Maden Deresi, Karadeniz kıyısında ülkemizin en güzel kumu olan plajları ile turizmde dünyanın eşsiz bir cennetidir” diyerek başlayan Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Karasu’muza gönül ve hizmet verenlerin mücadelesiyle gelecekte muhteşem bir turizm şehri olma yolunda ilerlemektedir. İlçemizde işletmeye açılan Karasu Limanı ile ilçemize Karadeniz’e kıyısı olan Ülkerlerden yabancı turistlerin gelmesi ile ilçemizi dünya turizminde marka şehir yapmak istiyoruz. İyi bir şehirleşme planı yapılmasının yanında, gelişen sanayi ve ticareti ile gelecek yıllarda Karasu çok güzel bir ilçe olacaktır. Bunun içinde turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmek için Kaymakamlığımız, yerel yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte gayret gösteriyoruz.

 

Bu duygu ve düşünceler ile turizm alanında ilçemizin tanıtımının daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi temennisi ile Turizm Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”