Karasu Aziziyespor Genel Kaptanı Hakan Cengiz açıklamada bulunarak, geçtiğimiz sezon sonundan bu yana talihsizlikleri bir türlü yenemediklerini ve bu sene de işlerin iyi gitmediğini söyledi. Takımın iyi oyunculardan kurulduğunu söyleyen Cengiz, devre arasında takımda değişiklik yapmaya karar verdiklerini sözlerine ekledi.

6 YENİ OYUNCU

Cengiz Aziziyespor’un sezon başında da nitelikli oyunculardan kurulduğunu söyleyerek, “5 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. 6 yeni oyuncuyu takıma dahil ettik. Giden arkadaşlarımızın kalitesinden hiç şüphemiz yok” dedi. “Sezon başında kurduğumuz takım son derece nitelikli oyunculardan oluşuyordu” diyen Genel Kaptan Cengiz, “Ancak takımda uyum sorunu yaşadık. Devre arasında oyuncularımızın bazıları ile yollarımızı ayırma kararı aldık” diye konuştu.  

BİRLİĞİMİZ SÜRECEK

“Giden arkadaşlarımız da oldukça nitelikli” diyen Cengiz, “Ancak takımın enerjisinin değişmesi gerekiyordu. Bunun için böyle bir karar vermiş olduk. Giden arkadaşlarımızın yerine de 6 yeni oyuncu transfer ettik. Daha da görüşme içinde olduğumuz oyuncularımız mevcut” dedi. Karasu Aziziyespor’un bir arada durmasının temelinde inanmışlık yattığını da sözlerine ekleyen Cengiz, “Bizim yaşadığımızı başka bir takım ya da yönetim yaşasa darmadağın olurdu. Ancak bizim yönetim olarak birbirimize, hocamıza ve takımdaki oyuncularımıza inancımız tam. Play-Off öncesinde son maça kadar iddiamız ve birliğimiz sürecek. Biz bu ligin en köklü takımlarından biriyiz” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi