İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, Kuzuluk Mahallesi’ni ziyaret etti. Liyakatli ve proje sahibi isimlerden meclis listesi hazırladıklarını belirten Sarıoğlu, “Kuzuluk Mahallesi için projelerimiz var. Kuzuluk, yıllardır üvey evlat muamelesi görüyor. Bir minibüsün bile çıkmadığı ve benim de mahallem olan Kuzuluk’a üç proje yapacağız” dedi.

Karasu halkından başka kimseye söz vermediklerini, arkalarında da hiçbir para babası bulunmadığını vurgulayan Hasan Sarıoğlu, “Başkalarına söz veren, onlara hizmet eder. Biz, Karasu halkına söz veriyoruz, çünkü arkamızda halk var. Kuzuluk halkına da sözümdür, halk ekmek fabrikasını, belediye kreşini ve belediye yaşlı bakım evini Kuzuluk Mahallesi’ne yapacağız” diye konuştu.

Sarıoğlu sözlerini, “Karasu’da ‘hizmet yapsam da oy alıyoruz, hizmet yapmasak da alıyoruz’ diyen zihniyet son günlerini yaşıyor. Halkıyla kavgalı, muhtarlarıyla küs, iş adamlarıyla arası bozuk, esnafıyla arası kötü bir başkanın ne aklında ne de içinde vatandaş sevgisi vardır ne de hizmet aşkı vardır. Meclis üyelerimizle birlikte, hizmet aşkıyla, gerçek projelerimizle geliyoruz” diyerek sonlandırdı.

Hasan Sarıoğlu Kuzuluk Ziyareti F19

Hasan Sarıoğlu Kuzuluk Ziyareti F20

Hasan Sarıoğlu Kuzuluk Ziyareti F63

Hasan Sarıoğlu Kuzuluk Ziyareti F70

Hasan Sarıoğlu Kuzuluk Ziyareti F67

Hasan Sarıoğlu Kuzuluk Ziyareti F99