Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı kurucuları arasında yer alan ve hali hazırda Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Ekonomik Politikalar Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Şengül, Karasu Belediyesi meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu. Hasan Şengül yaptığı açıklamada, Karasu Belediyesi’nin hem yöneticilerinin hem de meclisinin artık Karasu halkına hak ettiği değeri gösteremediğini söyledi.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

Hasan Şengül, “Yapılan her meclis toplantısında Karasu halkımızın faydası gözetilmek yerine şahsi menfaat veya rant savaşları olduğunu görmekteyiz. Bu anlayış halka hizmet anlayışından ziyade bana hizmet anlayışını göstermektedir. Yeniden Refah Partisi olarak çok yakında açıklanacak belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız ile milli görüş belediyeciliğini halkımıza yaşatacağız. Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan ile birlikte uzun yıllar ülke siyasetine ve vatandaşlarımıza efendi olmaya değil hizmet etmeye talibiz” dedi.

PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ

Şengül açıklamasını, “Belediyelerin kapılarını rant isteyenlere açıp hizmet isteyen halka kapatan, ulaşılamaz, hesap sorulamaz, sorgulanamaz olan değil hizmet almak isteyen herkese istişare ve hizmet kapılarını açan, ulaşılabilir, sorgulanabilir ve gerektiğinde halkı tarafından hesap sorulabilir bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Önümüzdeki günlerden itibaren mahalle mahalle, kapı kapı gezerek Karasu ile ilgili istihdam, tarım, sanayi ve turizm yatırım projelerimizi halkımıza anlatacağız. Yeniden Refah Partisi olarak eleştirdiğimiz ve eksik gördüğümüz her konuyu tamamlayabilecek ve doğru hizmeti gerçekleştirebilecek yetkinlikte olduğumuza inanıyoruz” dedi. Yerel seçimde Karasu'nun ana aktörlerinden olduklarını belirten Şengül, seçime çok güçlü hazırlandıklarını ve kuzey bölgesi olmak üzere Sakarya'nın tamamında beklenilenden daha iddialı olduklarını aktardı.