Bölgesel Amatör Lig’de il sonuncusu konumunda olan Karasuspor deplasmanda Hendekspor’a konuk oldu. Karasuspor açısından hayati öneme sahip olan müsabakaya sarı-kırmızılı temsilcimiz savunma ağırlıklı bir kadro ile çıktı.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

Oyunu kendi sahasında kabul eden Kuzey temsilcisi, kontrataklarla rakip kaleyi yokladı. Karşılaşmanın 35.dakikasında Ömer Taşkın ile büyük bir tehlike yakalayan Karasuspor, rakibe istediği oyunu oynama imkanı da vermedi. İlk yarı Serdar Ergelen’in öğrencilerinin istediği gibi 0-0 sona erdi ve takımlar soyunma odasına gitti.

DEPLASMANDA 1-0 ÖNE GEÇTİK

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Karasuspor oldu. İlk yarıdakinin aksine oyunu rakip yarı sahaya yıkan sarı-kırmızılılar baskıyı her geçen dakika artırdı. Dakikalar altmışı gösterdiğinde sağ kanatan Sercan’ın yaptığı ortayı takip eden Ömer Taşkın kafa vurdu. Taşkın’ın topunu ise Emre Sofuoğlu tamamladı ve Karasuspor deplasmanda 0-1 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maçı kendi sahasında kabullenmek yerine rakip kaleye yüklenmeye devam eden Karasuspor sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı.

HAKEM MAÇI 17 DAKİKA UZATTI

Karşılaşmanın 85. dakikasında rakip oyuncu Muhammet Can’ın şutunu kalecimizden dönen topu Okan tamamladı ve top ağlara gitti. Karşılaşmanın hakemi Okan’ın kaleciye müdahalesini faul olarak değerlendirdi ve Hendek’in ağlara giden topu gol olarak değer kazanmadı. Bu dakikadan sonra oyun hakimiyetini kaybeden karşılaşmanın hakemi maçı 17 dakika uzattı. Uzatma dakikaları içinde Karasu lehine vermesi gereken hiçbir atışı vermedi. Yerde kalan oyuncuya sağlık görevlisinin tekme atmasını da es geçti.

KARASUSPOR LİDER NİLÜFER’İ AĞIRLAYACAK

Karasusporlu Ömer Taşkın’ın Hendek ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda bariz penaltıyı vermeyen maçın orta hakemi, aynı pozisyonun dönüşündeki Hendek atağına penaltı uydurdu. Uzatma dakikalarının bitmesine saniyeler kala rakip oyuncu Okan’ın kullandığı penaltı atışında Karasuspor Kalecisi Metehan uzandı ve gole izin vermedi. Penaltının da gol olmamasının ardından maç sona erdi ve Karasuspor deplasmandan altın değerinde 3 puanla döndü. Karasuspor haftaya Lider Nilüfer’i ağırlayacak.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karasuspor Kazandı F1

Karasuspor Kazandı F2

Karasuspor Kazandı F3

Karasuspor Kazandı F4