Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Green Park ve Cafe’de kahvaltı programı düzenledi. İki okulda öğretim gören yaklaşık 30 öğrenci günün tadını çıkarttı.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Belediye Başkanı İshak Sarı ve Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın katıldığı programda; Karasu MTAL 12.sınıf öğrencisi Emirhan Kasap kemençesiyle günü taçlandırdı. Protokol üyeleri öğrencilerle birebir sohbette bulundu ve onların gelecek hayallerini de dinledi. Kasap’ın birbirinden güzel şarkılarına da eşlik eden özel öğrenciler ve öğretmenleri Karadeniz şarkılarıyla oyunlar oynadı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Karasu MTAL Müdürü Bülent Yeke, “İki okul bir araya gelerek okullarımızda eğitim gören orta, ağır ve hafif engelli öğrenciler için bu programı organize ettik. Öğrencilerimize sadece özel günlerde değil, her gün onların özel ve kıymetli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz” dedi. Şehit Hasan Keleş MTAL Müdürü Nilüfer Yeke ise, “Hafta kapsamında öğrencilerimiz için etkinlik yapmak istedik. Onları ve ailelerini mutlu görmek bizleri her zaman daha da motive ediyor. Elimizden geldiği kadar onların yanında olmaya gayret ediyoruz” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89