31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nda ise meclis üyeliği başvuruları da hız kazandı. İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Parti üyelerimizden Ömer Filizfidanoğlu ve Osman Şentürk, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliği için başvurusunu gerçekleştirdi” dedi.

Başkan Sarıoğlu, “Ayrıca Ziraat Fakültesi Bahçe Bölümü mezunu olan ve fındık tarımında 10 yıla yakın bir tecrübeye sahip Türkiye’de tek fındık özel programı Çiftçi TV’de ‘Derdimiz fındık’ programının yapımcısı ve sunucusu olan Umut Uysal da başvurusunu yaptı. Bunun yanı sıra genç üyelerimizden Buket Tural’ında başvurusunu teslim aldık” ifadelerini kullandı.

“Başvuruların bu hafta içi daha yoğun olacağının da altını çizmek istiyorum” diyen Başkan Sarıoğlu, “Yerel seçimi başarılı bir şekilde geçirmek için tüm ekip çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın istek ve arzularını biliyoruz. Başvurusunu aldığımız Ömer Filizfidanoğlu’na, Osman Şentürk’e, Umut Uysal’a ve Buket Tural’a teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar dilerim” sözlerini kullandı.