Çarşamba günü kadınlara özel düzenlenen kahvaltı programında Karasulu kadınlara seslenen İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, yine kadınlara yönelik proje ve istihdam planlarından bahsetti. Sarıoğlu, kadın meclis üyesi adaylarını da tanıttığı programda büyük teveccüh ile karşılandıklarını belirtti.

Sarıoğlu, yaptığı konuşmada, “Karasu’da kadınların istihdam alanında daha çok yer bulması, iş başvurusu yaptığı yerlerden geri döndürülmesinin son bulacağı projelerimiz var. Bugün Manisa’da açılan bir fındık fabrikasında 250 kadın istihdam edilirken Karasu’da bir tesise neden kolaylık sağlanamıyor, bu yatırımcılar neden Karasu’ya davet edilemiyor?” dedi.

Belediyelerin, istihdama teşvik edici zeminler hazırlaması gerektiğini vurgulayan Hasan Sarıoğlu, “Meclis üyesi listemizde çok sayıda kadına yer verdik. Yetki bize verildiğinde bu üyelerimizin projelerini devreye sokacağız ve Karasulu kadınlara istihdam oluşturacağız. Kadınlarla yükselen, yükseldikçe güçlenen bir Karasu’yu yine kadınlarımızla inşa etmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Karasu Basın Servisi
I M G 8266

I M G 8262

I M G 8258

I M G 8257

I M G 8253

I M G 8248

I M G 8244

I M G 8240