-

31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Kamil Özen, çalışmalarına devam ediyor. Karasu Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Özen, ilçenin ekonomisini ve turizmini geliştirecek 8 dev projesini de anlattı. Özen, kendisini gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ve Karasu’nun geleceğine yön vermek için bu göreve talip olduğunu belirtti.

HER ZAMAN YAN YANA OLACAĞIZ

Özen, “Her gün bir başka mahallede bir başka sokaktayız. Karasu bizim ve bizim olan bu ilçede sıkmadığım el dokunmadığım yürek kalmayacak. Bu sadece seçim için yapılan bir çalışma olmayacak. Aday gösterilip seçilirsek tıpkı bugün olduğu gibi o gün de aynı heyecan ve istekle vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TECRÜBE VE BİRİKİM

Belediye yönetmenin tecrübeden geçtiğini vurgulayan Kamil Özen, “Yıllarca belediyecilik alanında edindiğim tecrübe ve birimle buradayım ve görevime hazırım. Karasu’nun gelişimini ve yaşam kalitesini arttırmak için bana destek olan bana inanan herkese teşekkür ediyorum. Belediyecilikte tecrübenin değerini benimseyen bir aday olarak, desteğinizi ve katkılarınızı bekliyorum” dedi.