Karasu Şehir Stadı’nda oynanan Kuzey Grubu son maçında Karapınar ile Kuyumculu karşı karşıya geldi. Çekişme içinde geçen müsabakanın ilk dakikalarından itibaren Karapınar ekibi üstünlüğü ele aldı.

Maçın 15.dakikasında Samet Umut Kel, Karapınar adına skoru 1-0 yaptı. Bu dakikadan sonra da oyun hakimiyetini elinde tutan kırmızı-beyazlı ekip ilk yarının son dakikalarında yeniden Samet ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 43.dakikasında gelen golün ardından takımlar soyunma odasına 2-0 Karapınar üstünlüğü ile gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına rahat başlayan taraf yine Karapınar temsilcisi oldu. Maçın 69.dakikasında topla buluşan Arda, Karapınarspor’un 3.golüne imza attı. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan kırmızı-beyazlı ekip, 81.dakikada gelen Yusuf’un golüne rağmen sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Karapınar ekibi Kuzey Grubu’nu lider tamamladı. Kazananın lider olacağı müsabaka berabere tamamlansa Kuyumculu grubu ikinci olarak tamamlayacaktı. Kuyumculu temsilcisi bu sonuçla grubu 3.tamamladı.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karapınarspor Kuyumculuspor F4

Karapınarspor Kuyumculuspor F3

Karapınarspor Kuyumculuspor F2

Karapınarspor Kuyumculuspor F1

Editör: Güler Çınasoğlu