2. Amatör Küme’de son haftaya girilirken lider değişti. Cumartesi günü Kozlukspor ile karşılaşan Karapınarspor sahadan 4-1 galip ayrıldı ve son haftaya lider olarak girmeyi başardı. Karapınar’ın son hafta rakibi liderlik mücadelesi vereceği Kuyumculuspor ile olacak.

HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Karapınarspor, müsabakanın 12.dakikasında Umut ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra da rakibi üstündeki baskıyı artıran kırmızı-siyahlı ekip 33.dakikada penaltı atışı kazandı. Soner’in kullandığı atış golle sonuçlandı ve skor 2-0’A geldi. Bu dakikadan sonra ilk yarıda başka gol olmadı ve ekipler soyunma odasına bu skorla gitti. İkinci yarıda da Karapınarspor baskına devam etti. İlk golün sahibi Umut takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın 82.dakikasında Kozluk ekibi Ahmet ile topu ağlarla buluşturdu ve skor 3-1’e geldi.

PLAY-OFF’U GARANTİLEDİ

Maçın uzatma dakikalarında 90+2’de İsmail, Karapınarspor’u 4-1 öne geçiren golü attı ve maç 4-1 Karapınarspor üstünlüğü ile sona erdi. Elde ettiği galibiyet ile Kuzey Grubu’nda lider konuma yükselen Karapınarspor, gruplardaki son maçlar öncesinde Play - Off’u garantiledi. Karapınarspor son hafta Kuyumculuspor ile liderlik mücadelesi verecek. Kuzey Grubu’nda ilk dört sırayı alan ekipler Play - Off’ta mücadele edecek.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karapınarspor Kozluk Ikinci Amatör Küme F2

Karapınarspor Kozluk Ikinci Amatör Küme F1

Karapınarspor Kozluk Ikinci Amatör Küme F3

Editör: Güler Çınasoğlu