Karasu Atatürk Anadolu Lisesi, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında pazartesi günü Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda resim sergisi düzenledi. Serginin açılışına, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, bazı okul müdürleri ve vatandaş katıldı.

RESİMLER İLGİ GÖRDÜ

Öğrencilerin bir yıl boyunca Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülçin Çar ve İsmail Uygun önderliğinde hazırladıkları çalışmalar hem protokol üyeleri tarafından hem de ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Sergiyi gezen ve çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi alan Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, öğrencilerin yeteneklerinin kalemlere yansıdığını söyleyerek hem tebrik etti hem de çalışmalarında başarılar diledi.

AKADEMİK BAŞARI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Öğrencilerimizin el emeklerinin sergilendiği bu tabloyu görmek mutluluk verici. Çocuklarımız bir taraftan ders çalışırken bir taraftan da derslere daha iyi motive olmaları anlamında sanatsal ve kültürel faaliyetlere eğilmelerini önemsiyoruz. Bunlara eğilen öğrencilerimizin de akademik başarılarının arttığını çok net görüyoruz. Bu sergide emeği geçen okul yönetimine, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

350 RESİM SERGİLEDİ

Karasu Atatürk Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülçin Çar, “Öğrencilerimizin 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yaptıkları resimleri sergiledik. Sergimizde yaklaşık 350 resim yer aldı. 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerimiz her sene olduğu bu sene de çok güzel çalışmalar ortaya koydu” ifadelerini kullandı. Görsel Sanatlar Öğretmeni İsmail Uygun ise, “Her resimde bir emek ve muhteşem bir çaba var. Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum” dedi. Sergi, pazartesi günü tüm gün boyunca açık kalarak vatandaşın yoğun ilgisini çekti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi