24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Karasu Belediyesi eski personellerinden Kamil Özen, Yeni Mahallesi Seramiko Cafe’de ilçe basınıyla bir araya gelerek Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. AK Parti’den aday adayı olduğunu söyleyen Özen, siyasette 17 yıllık bir birikimi olduğunu ve bunu da Karasu’nun menfaati doğrultusunda kullanacaklarını söyledi.

BASIN BİZİM İÇİN KIYMETKLİ

Açıklamasına Karasu basınının Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak başlayan Özen, “Zor şartlarda yaz, kış, yağmur, çamur demeden gece gündüz çalışan ilçe basınımıza başarılar diliyorum. Basın bizler için kıymetli ve sizleri çok seviyoruz. Bu anlamlı gününüzde de sizinle olmak beni daha da mutlu etti. İlçemiz için mesai meftunu gözetmeksizin yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Özen, Karasu’daki basının çok önemli ve kuvvetli olduğunu, Belediye Başkanı olduğu takdirde basınla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişi yapacağını ve ortak projeler üreteceklerinin de altını çizdi.  

17 YILLIK BİRİKİM

Aday adayı olmaya nasıl karar verdiğini de açıklayan Kamil Özen, “17 yıllık bir birikimim var. Belediye’de çeşitli yerlerde görev aldım. Karasu’da eksikler illaki var. Bugüne kadar yapılan hizmetlere hiçbir zaman eksi yazacak bir kelime konuşmadım, konuşmamda. Yapılan hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Biz de Karasu için ne yapabiliriz, eksik gördüğümüz yerleri nasıl tamamlayabiliriz, ilçemize neler katabiliriz düşüncesiyle yola çıkmaya karar verdik. Bizimde kanallarımız var ve o kanallarımız da uygun gördüğü için bugün burada aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum” dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Karasu için birçok projesi olduğunu da söyleyen Aday Adayı Kamil Özen, “Karasu sanayisi ile turizmi ile tarımı ile gözde bir ilçe. Seçildiğimiz takdirde ilçemizin sanayi, tarım ve turizm alanı üzerinde de çalışacağız. Üç ayda olsa bir sezonumuz var ve Karasu’nun bu zamanda nüfusu bir milyonun üzerine çıkıyor. İlçemizin turizmde önde olmasını bizler de çok istiyoruz. Mavi bayrakların çoğalmasını hedefliyoruz. Bunu konuda da elimizi taşın altına koyacağız ve Karasu’ya turizmin nasıl yakıştığını göstereceğiz” diye konuştu.

PROJELERİMİZ MEVCUT

Kamil Özen, tarım konusunda da yüzde 65-70’i fındıkla geçinen kesimin olduğunu ve fındık üreticilerine yardımcı olacak projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Yeni Mahallesi’nin Karasu’nun arka bahçesi olmadığını, ön bahçesi olduğunun da altını çizen Özen, “Sakarya Muharebesi zamanın da burada dört gün kan akmış. Bunu anlatan bir pano bile yok. Öncelikle panolarla çalışmalara başlayacağız. Yeni Mahallesi üzerinde ciddi çalışmalar olması lazım. Hatta sadece Yeni Mahallesi değil, Tuzla Mahallesi’ne kadar projelerimiz mevcut” dedi. Özen, Karasu halkından aday adaylık konusunda destek beklediğini söyleyerek, “Allah çıktığımız bu yolda inşallah bizleri utandırmaz” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi