-

KARASU ESNAFI TERCİHİNİ YAPTI, YENİ BAŞKAN CİHAN EMRE (izle)

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresi 6 Mart Pazar günü Konfor Düğün Salonu’nda yapıldı. Üç adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan İlyas Balcı, Cihan Emre ve Hüseyin Can, Karasu esnafının karşısına çıktı.

Kongrenin divan başkanlığını Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, divan başkan vekilliğine Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda SESOB Başkan Vekili Mehmet Yaşar Demirel, divan üyeliklerine ise Ferizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fazlı Demirci, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kerim Uyar ile Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yılmaz seçildi.

Toplam bin 761 esnafı bulunan Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda kullanılan oyların bin 206’sı geçerli sayıldı. Saat 17:00’a kadar süren oy kullanma işleminin ardından sandıklar açıldı ve oy sayımına geçildi.

Karasu İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan oy sayımının ardından Hüseyin Can 237 oy, İlyas Balcı 469 oy alırken Cihan Emre 500 oyla yeni dönem Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine seçildi. Sonuçların açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Cihan Emre şu ifadeleri kullandı:

“Bizi oylarıyla bu göreve layık gören ve görmeyen herkese, oylarını kullandığı için teşekkür ederim. 26 yıllık başkanımız İlyas Balcı, bizim büyüğümüz ve onursal başkanımızdır. Bu bayrak yarışında bizi başarıya taşıyanlara ayrıca teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren esnaf odasının anahtarı tüm esnafın cebinde olacaktır. İlyas Balcı ve Hüseyin Can gibi iki büyüğümle yarışmak bizim için bir şerefti. Uzun aradan sonra güzel şeyleri yapmak için göreve geldik”

Cihan Emre’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM (ASİL): Cihan Emre, Bilal Kotan, Lokman Aşık, Gökhan Bolancı, İbrahim Bayraktar, Metin Ülker, Zekeriya Ayhan, Tolga Yaşarbaş, Mustaa Aksoy.

YÖNETİM (YEDEK): Yahya Hocaoğlu, Faruk Yavuzyiğit, Samet İskender, Kamuran Aydın, Civan Küntaş, Mehmet Çelik, Murat Köse, Onur Erdoğan, Murat Biçen.

DENETİM KURULU (ASİL): Oğuzhan Bayramoğlu, Muhammed Ali Aydın, İsmail Şimşek.

DENETİM KURULU (YEDEK): Hacer Güler, Cezmi İnce, İbrahim Kop.