Cuma günü, 2022-2023 eğitim öğretim yılı sona erdi. Karasu’da 12 bin 350 öğrenci karnelerini alarak eğitim yılına kısa bir mola verdi. Kızılcık İlk/Ortaokulu’nda ilçe protokolünün katılımıyla tören düzenlendi. Program öncesinde öğrenciler, protokolü kapıda karşılayarak Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve İshak Sarı’ya çiçek takdim etti.

Heyecan içerisinde bekleyen öğrencilere Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü Özel Büro Sorumlusu Fatma Betül Gökhan karnelerini takdim etti. Okul Müdürü Davut Çakmak’ta tüm öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

İLK DÖNEM GERİDE KALDI

Törende protokol üyeleri tek tek sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karne ve kitap hediye etti. Kaymakam Helvacı, “İlk dönemi geride bıraktınız. Şimdi biraz dinlenme zamanı. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendireceğinizden hiç kuşkumuz yok. Tatilde bol bol kitap okumanız sizlerden istediğimizdir” dedi. Başkan Sarı ise, ter akıtıp, çaba vererek ilk dönemi geride bırakan tüm öğrencileri tebrik ederek iyi tatiller dileğinde bulundu. Program sonunda Kaymakam Helvacı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar’a okula yapmış olduğu destek ve bağışlardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.