2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi cuma günü sona erdi. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, ilçede eğitim gören 12.350 öğrencinin karnelerine kavuştuğunu söyledi. Müdür Turhan, öğrencilerin 15 tatili iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyerek, onlara iyi tatiller dileğinde bulundu.

GÜÇLÜ MOTİVASYON

Müdür Turhan, yarıyıl tatili için bir mesaj da yayınladı. Turhan mesajında, “Güçlü bir motivasyon, kalıcı hedeflerimiz ve emin adımlarımızla, köklü tarihimizden aldığımız yüce değerlerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalarımızda en büyük başarı ve tüm takdir şüphesiz öğretmenlerimizindir. Temel değerlere sahip, araştırma, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, insan haklarına saygılı, yüreği sevgi dolu, geleceğe umutla bakan bireyler yetiştirmekle birlikte amacımız öğrencilerimizi üst düzey düşünme, ürün geliştirme, buluş ve inovasyon yapabilme seviyesine ulaştırmaktır” dedi.

MOLAYI İYİ DEĞERLENDİRMELİ

“Çocuklarımızın karnelerindeki notlar sadece derslerde bir dönem gösterdikleri performansın yansımasıdır” diyen Müdür Turhan, “Ailelerimizin özverili tutumları, çocuklarımızın hayallerine ortak olmaları, her zaman yanlarında olduklarını hissettirmeleri notlardan, teşekkür ve takdir belgelerinden daha değerli, daha önemlidir. Bu vesileyle, karne alan tüm yavrularımızı canı gönülden kutluyorum. Eğitim yolculuklarında tüm engelleri aşmaları ve enerjilerini daha verimli kullanmaları için verdiğimiz molayı iyi değerlendirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ TATİLLER

Müdür Çetin Turhan, “Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin neşeli, bol aktiviteli bir tatil geçirmelerini temenni ediyor, Kitap Sakarya Projesi ile okullarımızda başlayan kitap okuma saatlerini tatil döneminde evlerinizde de kitap okuyarak sürdürmenizi diliyorum. Gelecek adına hedefleriniz ve hayalleriniz varsa güçlüsünüz demektir. Öğrencilerinde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşerten siz değerli öğretmen arkadaşlarıma, tüm öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. İyi tatiller” diyerek mesajını sonlandırdı.