Büyük taarruzun yıldönümünde gündüz başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Fener Alayı yürüyüşü ile sona erdi. Karasu Kaymakamlık binası önünde başlayan yürüyüş, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda sona erdi.

TÜRK BAYRAKLARI AÇILDI

Kaymakamlık binasında önünde kimi vatandaş kendi bayraklarını getirirken kimilerine de Karasu Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dağıtıldı. Güvenlik güçleri eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, CHP Karasu İlçe Başkanı Uğur Büyük, Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç, bazı mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Genç, yaşlı her kesimden insanın katıldığı kortej yürüyüşünde marşlar da söylendi.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

Yürüyüş, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Burada sona eren programın ardından CHP Karasu İlçe Yönetimi ise kutlamalarına Atatürk Bulvarı’nda bulunan ilçe binasının önünde devam etti. Toplanan kalabalık Türk Bayraklarını açarak İzmir Marşı’nı okudu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi