Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremin ardından ilçemize de depremzede vatandaşlar yerleşti. Sakarya Valiliği koordinasyonunda Karasu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nın iş birliğiyle İncilli Mahallesi 624. Sokak’ta (Pazar yeri otoparkının yanı) depremzede vatandaşlar için giyim ve gıda ihtiyaçlarını temin edebileceği Yardım Toplama ve Dağıtım Merkezi açıldı.

İLK GÜNDEN BERİ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ

Yardım Toplama ve Dağıtım Merkezi’ni ziyaret eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Afetin yaralarını hızla sarabilmek, ilçemize deprem bölgesinden gelen ailelerin eksiklerini karşılayabilmek adına ilk günden beri durmaksızın çalışıyoruz. Misafirlerimiz, tüm Karasu’nun emaneti oldular. Müşfik milletimiz, zor zamanda kenetlenmeyi bilmiş, yardıma ihtiyaç duyan kardeşlerinin yanında olmanın sayısız örneğini vermiştir. İnsanımızın yüce gönüllü karakterine bir kez daha şahitlik ediyoruz” şeklinde konuştu.

SARIOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan İshak Sarı, “Faaliyete geçen Yardım Toplama ve Dağıtım Merkezi, bir mağaza görünümüne sahip. İlçemize gelen depremzede ailelerimiz bu mağazaya gelerek giyecek ve gıda eksiklerini giderebilecekler. İlçe Kaymakamlığımız ile birlikte devam eden yardım toplama faaliyetlerimiz kapsamında da vatandaşlarımız, giyim ve gıda yardımlarını bu merkezimize ulaştırabilirler. Değerli hemşehrimiz Av. Bekir Sarıoğlu’na ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kendisi işyerini bilabedel, merkezin hizmetine tahsis etmiş ve çok kıymetli bir katkı sunmuştur” açıklamasında bulundu.