Karasugücü Spor Kulübü Hentbol Takımı, ilk kez Sakarya Yerel Lig Hentbol Yıldız Kızlar kategorisinde bölge finallerine gitmeye hak kazandı. Hentbol takımı, 6-10 Mart tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak müsabakalarda ilk ikiye kalması halinde ise Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

ATAÇ TEBRİK ETTİ

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç yaptığı açıklamada, “İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalara başlayan hentbol antrenörümüz ile bu branşta da sporcularımızı yetiştirmeye başladık. Başarı gösterip ilçemizi temsilen bölge finallerine gidecek takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ADIM ADIM HEDEFE

Karasugücü Spor Kulübü Başkanı Murat Işık ise, “Salon sporlarında her branşta olduğu gibi bu branşta da başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Kısa sürede oluşturulan kategoriler öncelikli hedefimiz yerel liglerde mücadele etmekti. Yıldız kızlarımız bu hedefi bir üst seviyeye taşıyarak bölge finallerine gitmeye hak kazandı. Çalışmalarımız sonucunda başarılarınızın artarak devam etmesi en büyük isteğimiz” sözlerini kullandı.

F1-10