-

Karasu’nun kadın girişimcilerinden Gülşen ve Karasulu iş adamı Mustafa Kokoz’un güzeller güzeli kızı İmran Kokoz ile Melek ve Serdar Yahşi’nin yakışıklı oğlu Yusuf Yahşi, Gölpark Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.

Düğün alanına görkemli bir giriş yapan genç çiftin ilk dansı izleyenleri büyüledi. İmran ve Yusuf çiftinin zeybek gösterisi ise büyük alkış aldı. Genç çiftin nikahını Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı kıydı. Çiftin nikah şahitliğini, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Kliniği Şefi Prof. Dr. Hacı Mustafa Özdemir, Dr. Süleyman Çakırtürk, Remzi Kokoz, Selen Muratoğlu, Merve Uslu Kır ve Yeliz Yahşi Bilgiç üstlendi.

Çiçeği burnunda çiftin özel gününe ailelerin yanı sıra çok sayıda davetli katılım sağladı. Genç çift, sevimli pozlarıyla tören boyunca ilgi odağı oldu. Davetlilere tek tek teşekkürlerini ileten genç çift, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

Biz de KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak genç çiftimizi tebrik eder, kendilerine ömür boyu mutluluklar dileriz.

FOTOĞRAFLAR: Bedirhan Beşer Fotoğrafçılık