İSPİROĞLU’NUN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLARI

Karasu Belediye eski Başkanı Mehmet İspiroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. 2019 seçimlerini İshak Sarı karşısında kaybeden İspiroğlu’nun paylaşımlarını görenler ise “Seçimlere hazırlık mı?” sorusunu sormaktan geri duramadı. İspiroğlu ise seçim konusunda sessizliğini sürdürüyor. Ama olurda Mehmet İspiroğlu bir yerden aday olursa şaşırmayın derim.

ALEMDAR’I KARŞILADILAR

AK Parti, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Yusuf Alemdar’ı açıkladı. Alemdar’ı mevcut Belediye Başkanı Ekrem Yüce de törende yalnız bırakmadı. Alemdar’ın Sakarya’ya geri dönüşü ise coşkuyla karşılandı. Yusuf Alemdar’ı bu programda hem AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı mensupları hem de bazı aday adayları yalnız bırakmadı.

HEYECAN DORUKTA

AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın açıklanmasının ardından gözler ilçe adaylarına çevrildi. Karasu için aday adayı olan Yakup Ayar, Ömer Babalıoğlu, Kamil Özen, Yakup Altıntaş, Zeki Yılmaz, mevcut Belediye Başkanı İshak Sarı ve ismi son anda anketlere eklenen İsmet Yavuzyiğit ile İsmail Filizfidanoğlu arasında bir karar verilmesi bekleniyor. Karasu’nun net adayının açıklanması ise Şubat ayının ilk haftasına sarkması muhtemel gibi görünüyor. Şu ana kadar sakin geçen seçim atmosferinin ise açıklanacak olan adayın ardından hareketlenmesi bekleniyor.

YENİDEN REFAH KARARINI VERDİ

Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı için kararını verdi. Yapılan temayüllerin ardından Recep Özdemir, Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı oldu. Tecrübeli isim Özdemir’in aday tanıtım toplantısının ardından kurduğu ekip ile saha çalışmalarına başlaması bekleniyor.

15 TATİL SONRASI ÇÖZÜLÜR MÜ?

Karasu İnönü İlkokulu kantini 21 Aralık’ta tamamen kapatıldı. Yaklaşık 900 öğrenci ise mağdur oldu… Bunu daha önce yazmıştık. Peki sonuç ne oldu derseniz? Hiçbir şey! Şehrin merkezindeki okulda yüzlerce öğrenci göz ardı edildi! Yetkililer soruşturma olduğunu ve bu yüzden kantini açamadıklarını söylüyor. Bu aslında bizi çok ilgilendirmez. Kulağımıza gelen duyumları da şimdilik bir kenara bırakıyoruz. Öğrenciler mağdur mu? Mağdur! Sorun çözüldü mü? Çözülmedi! Umarız 15 tatil sonrası öğrenciler okullarıyla birlikte kantinlerine de yeniden kavuşur.