ADAY OLMAYACAKLAR

Karasu Belediyesi Meclisi’nde en çok söz alan ve zaman zaman Başkan İshak Sarı ile ters düşen Mehmet Çatalbaş ve Şakir Şen, geçtiğimiz hafta yapılan meclis toplantısında aday olmayacaklarını açık açık söyledi. Çatalbaş, “Bundan sonra sade bir esnaf olacağım ve daha rahat siyaset yapacağım” derken Şen ise, “Zaman su gibi akıp geçti. Artık meclis üyesi adayı olmayacağım. Siyasette de artık yer almak istemiyorum” sözlerini kullandı.

BU YAKIŞMADI

Karasu Belediye Başkanlığı için adayların netleşmesinin ardından Karasu’da hareketlilik başladı. Başkan adayları ve partililer saha çalışmalarına hız verdi. Verdi vermesine de yapılan çalışmalarda sosyal medyada paylaşılan bazı fotoğraflar kamuoyunda hoş karşılanmadı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Nesrin Basmacı’nın küçük bir çocuğa rozet takması ve bunun AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı sayfasında yayınlaması eleştirilere neden oldu.

KARABULUT ADAY OLDU

Karasu’nun siyasetinde uzun yıllardır yer alan ve MHP ile özdeşleşen Cevdet Kenan Karabulut, meclis üyesi adaylık başvurusunda bulundu. Karabulut, 31 Mart yerel seçimleri için Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir’in yanında yer almayı tercih etti.

KOLTUĞU KİM DEVRALACAK

Hasan Sarıoğlu’nun İYİ Parti’den Karasu Belediye Başkan Adayı olmasının ardından ilçe başkanlık koltuğu boş kaldı. Sarıoğlu’nun yerine kimin geleceği ise henüz netleşmedi. Sarıoğlu’nun saha çalışmalarına başlamadan önce İlçe Başkanının belirlenmesi ve güçlü bir ekiple çalışmalara başlaması bekleniyor.